szerda 26. február 2020

Kedves Látogatónk!

A Budai Irgalmasrendi Kórház 210 éve, 1806-ban történt alapítása óta szolgálja az Magyarország minden részéről hozzá érkező betegek gyógyulását.

Az intézményben évente 350 000 betegtalálkozás történik. 309 aktív, 40 krónikus és 135 rehabilitációs ágyon, 40 szakrendelésen 120 orvos és 450 fő szakszemélyzet segítségével zajlik a fekvő- és járóbeteg-ellátás.

FIGYELEM!

ÁRAMSZOLGÁLTATÁS SZÜNETELTETÉS
Tisztelt Betegek! Tisztelt Látogatók!
 
Az ELMÜ 2020. MÁRCIUS 3-án az elosztó hálózaton végzendő rekonstrukciós munkálatok miatt az ÁRAMELLÁTÁSI SZOLGÁLTATÁST KÓRHÁZUNK FRANKEL LEÓ ÚT 17-19. SZÁM ALATTI ÉPÜLETÜNKBEN SZÜNETELTETI.
Ezidő alatt a BETEGFELVÉTEL ÉS A JÁRÓBETEG ELLÁTÁS IS SZÜNETEL AZ ÉPÜLETBEN.
 
A tervezett műtéti beavatkozásokat elnapoljuk, kizárólag sürgős műtéti beavatkozásokat végzünk el.
 
Amennyiben erre a napra van előjegyzett időpontjuk, kérjük keressék fel az adott szakrendelést, fekvőbeteg-osztályt egy másik időpont egyeztetésének céljából. Az elérhetőségek megtalálhatóak a honlapunkon. Ezen a napon a vezetékes telefonszámok sem lesznek elérhetőek.
 
A Kórházunkban az adott időszakban ellátásban részesülő betegek ellátását természetesen biztosítjuk.
 
Érintett osztályok:
Intenzív Osztály, Sebészeti Osztály, Ortopédiai Osztály, Urológiai Osztály, Fül-Orr-Gégészeti Osztály, Kardiológiai Osztály, Belgyógyászati Osztály, Gasztroenterológiai Osztály, Endokrinológiai Osztály, Reumatológiai Osztály és a fenti osztályok ambulanciái.
 
Megértésüket köszönjük!

LÁTOGATÁSI TILALOM!

Tisztelt Betegek!

Tisztelt Látogatók, Hozzátartozók!

 

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy az influenza járvány fokozódó veszélye miatt a mai nap 12.00 órától (2020.02.20.) 2020.02.25. (kedd) 16.00 óráig látogatási tilalmat vezetünk be Betegápoló Irgalmasrend Budai Irgalmasrendi Kórház  

Árpád fejedelem útja 7. szám alatti telephelyén található fekvőbeteg osztályokon. Érintett osztályok: kardiológia, reumatológiai, immunológia és allergológia.

 

A járóbeteg ellátás zavartalanul, a megszokott rendben működik.

 

A betegbiztonság és a kórházi járvány kialakulásának megakadályozása érdekében, kérjük a járóbeteg ellátásra bejelentkezőket, amennyiben influenzaszerű megbetegedést észlelnek önmagukon és nem akut problémával jelentkeznek szakrendelésünkre, legyenek szívesek 2020. február 25. (kedd) utáni időszakra kérni időpontot.

 

Kérjük, a fentiek szíves tudomásul vételét és betartását!

 

A kórház vezetése

 

Karácsonyi ünnepség 2019 - BIK

AZ ADVENT a VÁRAKOZÁS, a SZERETET és egy kicsit a MEGEMLÉKEZÉS IDŐSZAKA

Adventi és karácsonyi ünnepség a kórházban

Az lenne a jó, ha mindennap karácsony lenne, ilyenkor az emberek összegyűlnek egy kis időre elcsendesednek, számotvetnek és összefognak, hogy közösen továbbvigyék a karácsony szentségének örökséget. Mi is ezt tettük 2019. december 13-án.

 

FIGYELEM!

XXI. századi kórház

 

Kedves Betegek, Kedves Látogatók!

 

2018-ban a Magyar Kormány 10 milliárd Ft-os támogatásából illetve az Irgalmasrend 8 milliárd Ft önerejéből megkezdődött az 1903-ban megnyitott főépület teljes felújítása, belső átépítése illetve a Vidra utcai és a központi műtő új szárnyak felépítése.

A beruházás célja egy XXI. századi követelményeknek megfelelő, magas felszereltségű kórházépület kivitelezése és ezzel együtt a betegellátás körülményeinek radikális javítása.

2019 tavaszára a beruházás olyan fázisához ért el mikor szükségessé vált egyes szakrendelések áthelyezése vagy az épületen belül vagy a kórház másik épületébe (Frankel Leó út 31.). Kérjük minden esetben, mikor vizsgálatra jönnek érdeklődjenek az adott szakrendelőben, hogy esetükben történt-e változás.

Az építkezésnek ezen szakasza jelentős zajjal, porral jár, ami kellemetlen mindenki számára.

Ezúton kérjük és köszönjük megértésüket, hogy napról napra türelmükkel segítik kórházfejlesztésünket.

Köszönettel: 

 

A kórház Kollegális Vezetősége

FIGYELEM!!!

A FRANKEL LEÓ ÚT 17-19 SZÁM ALATTI NAGY BERUHÁZÁS MIATTI VÁLTOZÁSOK

Kedves Betegeink és Hozzátartozók!

 

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a Frankel Leó út 17-19 szám alatti és a Vidra utcai beruházás kiviteli tervének 2. üteme a Betegápoló Irgalmasrend magyarországi vezetője, Kozma Imre atya által elfogadásra került. 

Ennek értelmében a beruházási munkálatok abba a szakaszba érkeztek, hogy a belső udvar 2018. november 20-tól a kivitelező részére átadásra kerül, mint munkaterület, így mind az autó- mind a gyalogosforgalom megszűnik, a teherporta felől a továbbiakban nem lehet a kórházat megközelíteni. Gyalogos forgalom kizárólag a Frankel Leó utcai bejáraton lehetséges a jövőben a beruházás befejezéséig, az akadálymentesített bejárat pedig a Gránátalma Patika melletti kapunál lett kialakítva. Gépjárművel csak az utcán lehet november 20-tól megállni és parkolni.

 

Megértésüket és segítő támogatásukat köszönjük!

Kávéházi esték

A MAGYAR ZENE HANGJAI EURÓPÁTÓL ÁZSIÁIG

Koncert zenével és tánccal a magyar zenetörténet századaiból

Időpont: 2018. július 8. vasárnap 18. óra

Helyszín: Betegápoló Irgalmasrend Budai Irgalmasrendi Kórház Árpád fejedelem útja 7 szám alatti épületének aulája

 

Belépés: díjtalan

 

Közreműködik: a Pannon Voices

Vezényel: Vinczeffy Adrienne Artisjus-díjas karnagy

Betegápoló Irgalmasrend
Budai Irgalmasrendi Kórház
Pf. 98.
1023 Budapest
Telefon: +36 1 4388400
Telefon: +36 1 4388500

Betegápoló Irgalmasrend
Budai Irgalmasrendi Kórház
levelezési cím:
1023 Budapest, Frankel Leó út 54.
főépület címe:
1027 Budapest, Frankel Leó út 17-19.
központi telefonszám:
+36 14388400, +36 14388500
fax: +36 12125378
Megjelenítés:
http://www.irgalmasrend.hu/